Team

Vi brænder for at animere historier

Mød teamet bag Nem Animation

Rasmus Ibsen

CEO, CCO & Founder

Rasmus startede Nem Animation tilbage i sommeren 2018, og har siden da udviklet virksomheden til i dag, at have 9 medarbejdere. Passionen for animationsfilm startede da han var helt lille, hvor han lavede kreative og sjove tegneserier – som udviklede sig til grafiske og visuelle animationer.

Rasmus primære ansvarsområde er salg og driften, men udover dette, er han lidt af en blæksprutte, der både kvalitetssikrer, idéudvikler og sørger for at medarbejderne har det godt!

Nævner du superhelte, kan du være helt sikker på, at Rasmus står i forreste række til at komme med sin mening – han er nemlig en kæmpe superheltefan!

Melanie Ibsen

CMO, COO & Partner

Som opvokset i Tyskland, uddannet i USA, bosat i Danmark og med næsten 30 års erfaring inden for PR, marketing og kommunikation i internationale virksomheder, er Melanie
”a seasoned professional” med et globalt mindset.

Hos Nem Animation er Melanie ansvarlig for marketing og produktion, og hun brænder for at levere gode videoer til kunderne! Melanie har et stort talent for at se ting, som ingen andre ser, hvilket betyder, at alle videoer kommer igennem Melanies falkeblik inden de bliver leveret.

Og som om det ikke var nok, er Melanie Pilates instruktør ved siden af – og vi glæder os allesammen til vores første Pilates time!

Natasha Hofman-Bang

Barselsvikar – Customer Success Manager. tlf. 51 84 51 94

Natasha har arbejdet med rådgivning og kommunikation,
og elsker at hjælpe kunder med at se nye muligheder og skabe en tryg kunderejse fra start til slut.

Hos Nem Animation hjælper Natasha vores kunder med
at lægge strategier for deres videoer og idéudvikle,  så alle kunder kommer godt i gang med at bruge video!

Hendes mere nørdede side gør, at hun elsker at sætte sig ind i kundernes fag, virksomhed og lære om nye brancher.

Natasha bruger alt sin tid på landet, hvor hun jagter baristakaffe, hvis hun da kan finde en åben café i Hundested. Så kommer du på disse kanter, vil du altid finde hende out and about med to små drenge i en dobbeltklapvogn.

Monica Odgaard Christensen

På barsel – Customer Success Manager. tlf. 40 22 60 96

Monica har arbejdet med kundeoplevelser og marketing strategier siden 2011, og har gennem sine tidligere arbejdspladser og uddannelser fået en god forståelse for begge, som hun elsker!

Hos Nem Animation hjælper Monica med at lægge en strategi for kundernes videoer og indholdet i dem, så budskaber og værdier kommer til udtryk på en god og kreativ måde.  Og hendes kreative måde at tænke på, hjælper alle vores kunder godt i gang.

Monica har en indædt passion for hurtige biler, specielt Formel 1, og selvom hun elsker, at der er fart over feltet, så sikrer hun, at vores kunder altid er i trygge hænder.

Michelle Hansen

Digital Content Marketing Manager

Michelle har beskæftiget sig med marketing og kommunikation siden 2018, og hendes passion for at skabe unikt og engagerende content, er ikke blevet mindre siden.

Michelle hjælper kunderne med at skrive kreative og fængende manuskripter, der skaber gode resultater. Med formidling og målrettet kommunikation som speciale, forstår hun at fange kundernes budskaber og værdier, og koge det ned til et manuskript på 80 ord!

Og som kontorets største Harry Potter nørd, er det jo ikke underligt, at det er hende, der tryller med ordene!

Thomas Roland

Animator & Graphic designer

Thomas har over 20 års erfaring som grafiker på reklamebureau, månedsmagasin, trykkeri og i marketingafdelinger. Han har beskæftiget sig med alt inden for faget, både på tryk og digitalt.

Hos Nem Animation er Thomas lidt vores egen veteran, der både hjælper vores andre animatorer i gang, og samtidig skaber han professionelle og fængende videoer til kunderne. Med stor kreativitet visualiserer han alle emner fra det lette til det tunge, og fra det humoristiske til det alvorlige.

Hvis man skal starte en løbeklub, ville Thomas være den første vi spurgte om råd – han elsker nemlig en god lang løbetur i skoven, hele året rundt!

Mikkel Ottosen

Animator & Graphic designer

Mikkel har en mediegrafiker uddannelse bag sig, og har siden 2007 arbejdet med online-og trykte medier. Han har gennem årene arbejdet med mange kundetyper, og er vant til at afkode kundernes behov og sikre et godt resultat.

Som animator hos Nem Animation, og med sin brede grafiske erfaring, er Mikkel med til at visualisere kundernes ønsker, så de både står skarpt rent grafisk og i storytellingen.

Mikkel er en kæmpe musik-nørd, og bruger meget af sin fritid på at growle i sit Heavy-band, og lytte til vinylplader!

Historien om Nem Animation

Nem Animation er stiftet af iværksætteren Rasmus Ibsen i 2018, fordi han så et ”hul i markedet”. 

Som kreativ videopartner, med fokus på individuel rådgivning, hjælper vi virksomheder på tværs af alle brancher, med nemt, hurtigt og billigt at få kommunikeret deres budskaber professionelt gennem animationsvideoer i høj kvalitet.

Rasmus er en ihærdig ildsjæl med ild i rumpetten, og nu her flere år senere, er teamet vokset til et helt hold af passionerede video-nørder og kommunikationsspecialister.

Mere end 2.000 videoer er produceret for over 800 kunder. 

Vores Værdier

Vi er din videopartner, som gør det nemt, hurtigt og billigt for dig at få lavet kvalitetsvideoer til alle dine behov og marketingkanaler.

Høj kvalitet

 • Højtuddannet marketing og kommunikations team med tekstforfattere & animatorer.
 • Dansk videoproduktion.

 • Du får altid din video til gennemgang.
 • Vi forfatter dit manuskript som du altid får til korrektur.
 • Altid kvalitetskontrol og sikring.
 • Gennemtestet koncept: +2000 video-cases på tværs af MANGE brancher.

 

 

Professionel kommunikation

 • Du får din egen branding med logo & farver med i vidoen.
 • Få dig selv som skræddersyet animation (miniME).
 • Vi sikrer at komplekst stof bliver til enkle budskaber.
 • Professionel tekstforfatning af dine manuskripter og uddannede visuelle animatorer.
 • Trendy & up-to-date animationsdesign.
 • Design stilarter til alle formål.

Personlig service

 • Vi yder personlig rådgivning på alle niveauer.
 • Du har altid en fast kontaktperson.
 • Du modtager ideer og strategi for din video.
 • Personligt dashboard – hvor du kan følge din ordrestatus.
 • Personlig opfølgning og support.
 • Altid kvalitetskontrol inden færdig video sendes til dig.

Kontakt os

Mere end 800 kunder bruger videoer fra os.

Book et gratis strategisk møde og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Ved udfyldning af formular, accepterer jeg privatlivspolitikken.