Metoden

1-2-3 – Så nemt er det

Som din kreative videopartner, gør vi det komplekse, helt enkelt

Personlig rådgivning

Ud med lange møder, uigennemsigtig proces og unødig kompleksitet. Få hjælp til din videostrategi og inspiration til videoemner. Vi hjælper dig i mål med konkrete idéer.

Skræddersyet manuskript

At koge et budskab ned til kun 80 ord kan være svært for mange! Lad os om at trylle med ordene og formulere dine knivskarpe budskaber. Vi skræddersyer dine manuskripter, der matcher din målgruppe.

Animeret design

Menneskets hjerne reagerer automatisk på visuelle indtryk. Du får din storytelling udfoldet i et kreativt design. Vi omdanner kompleksitet til appellerende og let forståelige animationsvideoer. Fx som explainer video.

TRIN 1

Det kræver minimal indsats at få produceret din animationsvideo hos os! Uanset om det er salgs- branding, ”how-to”, instruktions-, tema-,  explainer video eller andet formål. Du opretter dig, i samarbejde med en af vores medarbejdere på vores bestillingsplatform, hvor du vælger formål for videoen, animationsstilart, skriver en kort idé til dit manuskript, vedhæfter dit logo samt eventuelle specifikationer.

DIN TID: ca. 30 min

TRIN 2

Vores uddannede tekstforfattere går i gang med at skrive et manuskript ud fra dit input, og vores animator går i gang med at producere din video. Animeret video får nemmere smilet frem, og gør det muligt at forklare dine måske mere komplekse produkter-, service-, eller instruktioner på en utrolig nem måde. Fx som explainer video.

*Har du bestilt speak, får du manuskriptet til godkendelse inden vi sender det til vores speaker
(DIN TID: ca. 10 min)

DIN TID: ca. 10 min

TRIN 3

Efter 7 hverdage modtager du din færdige video. Du har altid 1 gratis rettelsesrunde. Eventuelle rettelser sender du bare samlet til os – så vender vi tilbage med den rettede video kort tid efter. Vi gør din færdige video klar til direkte download. Herefter genbestiller du nemt nye videoer, og du er i fuld gang med din video marketing, året rundt.

DIN TID: ca. 20 min

Fair priser, alle kan være med på

Individuel services og ekstra tilkøb

Alle virksomheder har forskellige behov. Individuel tilpasning er vigtigt for enhver video, for at tilpasse videoen til dit formål.
Vi leverer video i mange kategorier fx firmapræsentationer, salgsvideoer, 
explainer videoer, tema og eventvideoer, instruktions- og ”how-to” og rekrutteringsvideoer.

 Betal kun hvad du præcis har behov for, til meget fair priser.
Ønsker du fx at videoen skal have et speak, undertekster, være længere eller måske blive hurtigere leveret – så er mulighederne mange. 

Speak er med til at give din video en ekstra dimension af professionalisme, og du kan vælge mellem dansk, engelsk – en mand eller kvinde.
Hvis du har brug for et andet sprog – så klarer vi også det.

.

Kontakt os

Mere end 800 kunder bruger videoer fra os.

Book et gratis strategisk møde og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Ved udfyldning af formular, accepterer jeg privatlivspolitikken.