Hvorfor skal du vælge ”speak” til din animationsvideo?

18. november 2019

Historier i animationsvideoer kan blive fortalt på mange forskellige måder. Afhængig af formålet med din video og hvor den skal vises henne, kan det være en fordel at tilføje en professionel speak for at øge dens effekt.
 

En kort animationsvideo der primært skal bruges på de sociale medier kan tit nøjes med korte forklarende tekster. Facebooks bruger ser alligevel oftest video indhold uden lyd.

Men hvis du gerne vil lave en ”explainer video” der skal forklare dine produkter eller services på fx din hjemmeside, så kan det være en kæmpe fordel at bruge en professionel stemme til at fortælle din historie. Her er nogle fordele mht at bruge speak:


👉 Speak understøtter billedsiden

At kombinere audio- og visuel input øger i mange tilfælde forståelsen for især komplekse budskaber.
 

👉 Speak kan øge handlingsparathed

Undersøgelser viser at en stemme kan motivere til en handling, til at tage den næste skridt og virke vejledende. Så hvis du har en ”call to action” i din video kan – især en kvindelig stemme – virke mere overbevisende.
 

👉 En professionel speak øger troværdigheden

Som menneske kan vi godt lide at blive fortalt historier. Vi bliver fanget af en god historie og vil gerne lytte hvis den er interessant og godt fortalt. En god, professionel stemme kan være med til at øge troværdigheden og give dit brand personlighed.

❗ Husk: Hvis du vælger at poste en video med speak/voiceover på fx Facebook er det vigtigt, at du husker at inkludere undertekster så folk forstår videoen – også uden lyd.

Prøv din næste animationsvideo med speak! På dit kundedashboard kan du vælge mellem en professionel kvindelig og mandelig speaker og vi hjælper altid gerne med at få skrevet et passende manuskript.