Dine fordele som medlem hos Nem Animation

31. oktober 2019

Animationsvideoer – uden besvær
Ud over at vi gør det nemt, hurtigt og billigt for dig at få produceret video indhold til dine marketingkanaler, så er der en masse fordele at hente ved at have et medlemskab i Nem Animation.

Sparring
Vi sidder klar til at hjælpe dig hvis der skulle være brug for det. Vi giver også gerne en omgang sparring indenfor video marketing, online markedsføring og meget mere. Du ringer bare til os 5 dage om ugen – det er med i prisen!

Skræddersyet videostrategi
Når du opretter et medlemskab hos os, så udarbejder vi en video strategi sammen med dig der passer præcis til dit forretningsflow. Vi bruger vores video planlægnings værktøj, der ligger på dit dashboard, for at planlægge dine videoemner til de næste par måneder. På den måde ved du præcis hvilke videoer du skal bestille hver måned.

Interaktiv dashboard
Som kunde få du dit helt eget dashboard hvor du nemt og hurtigt kan bestille dine animationsvideoer og downloade dem til din computer.

Hjælp til manuskripter
Du kan også forvente at få hjælp til dine manuskripter. Når du bestiller din video, så modtager vores kommunikationsekspert dit input og hjælper med at tjekke for stavefejl og gennemskrivning, så at dine teksterne bliver så skarpe som muligt.

Vi glæder os til at hilse dig velkommen som medlem hos Nem Animation og vil gøre alt for at du bliver en tilfreds kunde!

Bestil din første animationsvideo nu på www.nemanimation.dk