Nem Animation - Ingen video i din SoMe-marketing? 4 ting du går glip af
Artikel billede

Ingen video i din SoMe-marketing? 4 ting du går glip af

Video er kommet for at blive

Hvis du overvejer, om det kan betale sig at bruge video i din markedsføring, kan vi starte med at konstatere, at meget tyder på, at video på nettet langtfra er en døgnflue.
Statistik 31 : YouTube—rapporterer, at mobilvideoforbrug stiger 100% hvert år. (Kilde: Hubspot)

Større organisk rækkevidde

Facebook har før meldt ud, at den organiske rækkevidde på opslag fra virksomheder fremover vil fylde mindre i brugernes newsfeed. Uanset om du har lagt mærke til det på din virksomheds Facebookside, fortæller næste statistik noget om, hvad og hvor meget vi kan gøre ved det.

Statistik 32: Videoindlæg på Facebook har 135% større organisk rækkevidde end fotoindlæg. (Kilde: Social Media Today) Endvidere har mange det sådan, at når de er på Facebook, er de ikke i humør til at læse langt eller svært stof. En velproduceret video derimod er letfordøjelig og kan endda ofte skabe en bedre forståelse af virksomheders budskaber.
Men video er ikke kun velegnet til sociale medier. I mange tilfælde vil du sagtens kunne bruge den video, du får produceret, på både sociale medier og andre kanaler; f.eks. i virksomhedens nyhedsbrev. Derfor kommer her to statistikker ved rørende SEO og website.

Video skaber hjemmesidetrafik

Vil du gerne optimere din SEO-indsats, er her et tip, der nok kan motivere dig til at gå i gang med video (eller kontakte nogen, der kan producere videoer for dig og din virksomhed): Statistik 33: Virksomheder, der bruger video, nyder 41 % mere webtraiik fra søgninger end virksomheder, der ikke bruger video. (Kilde: SmallBizTrends)

Video virker også på virksomhedsledere

Statistik 4%4: 59% af de øverste ledere er enige om, at hvis både tekst og video er tilgængelige på samme side, foretrækker de at se video. (Kilde: Digital Information World)


De tre mest effektive typer videoindhold er i øvrigt (Kilde: Curata):

  • Kundeanmeldelser
  • TutoriaI-videoer
  • Demonstrationsvideoer

Vi håber, du også kan se vigtigheden af at have video som en del af en god marketingstrategi — både på sociale medier og dine andre kanaler. Det kan vi i hvert fald. Det er derfor, vi startede NEM Animation, som gør det nemt, billigt og hurtigt for virksomheder at kommunikere deres budskab gennem professionelle animationsvideoer.