Nem Animation - Får du mest muligt ud af din video marketing?
Artikel billede

Får du mest muligt ud af din video marketing?

Tips til Video på sociale medier

  • Upload videoer direkte til Facebook frem for at dele videoer fra YouTube. Sådan øger du ofte den organiske rækkevidde betydeligt.
  • Vil man se en video på YouTube, må (skal) man ofte først se en kort reklame på f.eks. 5 sekunder. Den video kan være din og kan øge genkendeligheden af din virksomheds brand.
  • Genproducér populære skriftlige blogindlæg som en videoserie for at udvide rækkevidden — og brug videoerne på din blog og på sociale medier.

Tips til Video i e-mailmarketing

  • Medtag videoer i dit e-mailindhold. Video i en mail fører nemlig til 200-300 % stigninger i klikfrekvenser. (Kilde: Hubspot)
  • Brug ordet "Video” i emnelinjen for at forbedre åbningsraten af dine mails.

Send videohilsener og videoinvitationer

  • Hold en god relation til dine kunder ved at sende animationsvideoer i form af jubilæumshilsner til kunder, som har været hos dig i mange år, eller i form af julehilsner.
  • Hvis du har et specielt arrangement, kan du sende invitationer ud til dine kunder i form af invitations-videoer.

Giv viden til dine kunder — om dine produkter

Lav animationsvideoer til hvert af dine produkter, især dit flagskib. Vis, hvordan man får mest muligt ud af det. Benyt samtidig lejligheden til at fremhæve de vigtigste fordele og funktioner. Jo mere uddannelse i produktbrug du tilbyder dit publikum, desto bedre succes får de med det, hvilket skaber loyale kunder, mere salg og god omtale.

Hold det organiseret

Brug en redaktionskalender til at hjælpe dig med at organisere og planlægge dine videoer. Tænk på dine forretningsmål, og, hvad der skal til for at nå dem. Hvor ofte vil du udgive en ny video — og på hvilke kanaler og med hvilket budskab?