Nem Animation - Sådan virker det!

Skab din egen animationsfilm

Sådan virker det

Med Nem Animation kan alle producere dynamiske animationsfilm. Nem Animation er bygget til fagfolk på alle niveauer inden for alle brancher. Du kan skabe animationsfilm til ethvert publikum. Vi er din online digitale videoasisstent!

NEM Animation producerer animationsfilm efter dine formål og ønsker til brug på hjemmesider, social medier platforme, i nyhedsbreve eller som interne eller eksterne hilsner til kunder, samarbejdspartnere eller kollegaer.

Sådan virker det

Så nemt er det

Nem Animation hjælper dig med at producere din helt egen unikke animationsfilm – nemt, hurtigt og billigt. Vi er din digitale video assistent og skaber animationsvideoer efter dit input! Du giver os relevant input, som videoens formål, hvor den skal bruges henne, dit logo. Nem Animation sørger for, at din animationsvideo bliver produceret i løbet af 5 hverdage.

Trin 1

Vælg formål & distributionskanal! Fortæl os hvad du vil bruge din animationsvideo til og hvor den skal ses henne. Måske har du brug for en salgs-, rekrutterings-, explainer video, kundehilsen eller noget helt andet, der skal vises på Facebook, LinkedIn, Instagram, din hjemmeside eller til et møde/event? Kun fantasien sætter grænser!

Trin 2

Vælg animationsstilart, hovedfigur og temafarve! Vælg en af de mange interessante stilarter som din video skal animeres i, vælg køn på hovedfiguren og den temafarve vi skal bruge - så at vi har en god retningssnor til produktionen.

Trin 3

Skriv en kort tekst, der beskriver det ønskede indhold af din animationsvideo. Fortæl os kort om din målgruppe og indsæt linket til din hjemmeside. Det hjælper os med at ramme plet, når vi skal individualisere din video! Så er du allerede i mål – og vi har bolden! Efter 5 hverdage får du adgang til en download-fil, som du kan bruge, hvor du vil.

Animationsvideoer – mange fordele

Animationsvideoer tager historiefortælling til det næste niveau og har vist sig yderst effektiv i annoncering, med de højeste klik frekvenser inden for reklamemedier. En video kan formidle de mest komplekse emner og budskaber på en underholdende, let tilgængelig og kraftfuld måde. Fleksible animationsvideoer fra Nem Animations platform hjælper dig med at skabe dynamisk, unikt indhold til mange formål. Nem Animations platform kan være med til at øge trafik til hjemmesider, konvertering og marketingresultater, uanset publikum.