Nem Animation - Om Nem Animation

Om Nem Animation

Nem Animation holder til i Værløse, tæt på København. Virksomheden er stiftet af iværksætter Rasmus Ibsen, der arbejder sammen med et team på 5 passionerede video-nørder og kommunikationsspecialister.

Vores mål er at gøre det så nemt, hurtigt og billigt som muligt for alle slags virksomheder at optimere deres markedsføring via det store potentiale, en velproduceret video rummer.

Sådan virker det

Nem Animation’s videoproduktion

Hver måned producerer vi +100 animationsvideoer til virksomheder fra mange forskellige brancher. Nem Animation er en slags digital video assistent til din virksomhed. Det er bare MEGET billigere!

Udover at vi producerer videoer på abonnement, kan vores kunder også bestille skræddersyede videoer, der bliver produceret via individuelle aftaler. Alle vores kunder er altid velkomne til at ringe til os og få tips og tricks til, hvordan de kan optimere deres salg på de sociale medier med animationsvideoer.

Vores team

Vi brænder for animationsvideoer og vil gerne gøre dem tilgængelige for flere virksomheder.

Vi prioriterer høj kvalitet og service til priser, der overbeviser. Vores team består af engagerede, unge ildsjæle med kompetencer indenfor kommunikation, animation og salg.